Termeni și condiții de utilizare

Preambul

a) Acesti termeni si conditii (denumiti, in continuare, “Termeni si Conditii”) constituie acordul legal dintre dumneavoastra, Utilizatorul si Care Guide S.R.L. (“Care Guide”), administratorul acestei platforme. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.carefamily.ro (“Site-ul”). Accesarea si vizitarea Site-ului, inregistrarea unui cont pe Site si/sau folosirea oricarei functionalitati pusa la dispozitie de site (“Serviciile”) echivaleaza cu intelegerea, acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Conventia dintre parti, utilizatorul (“Utilizator” insemnand oricine acceseaza Site-ul), adica dumneavoastra si Care Guide include si Politica de Confidentialitate a Site-ului.

b) Daca nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, cu termenii si conditiile, cu politica de confidentialitate sau cu orice alta functionalitate oferita de Site-ul nostru, va rugam sa nu il mai accesati, iar in cazul in care ati creat un cont, va rugam sa-l stergeti, caz in care vor fi sterse toate informatiile pe care le-ati furnizat anterior.

 • Administratorul platformei este Care Guide S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul in Bucuresti, sector 1, B-dul Ion Mihalache nr. 42-52, inregistrat la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10988/2015, cod unic de identificare 34974462, e-mail: contact@carefamily.ro

Capitolul I. Misiune. Servicii. Mod de functionare

Misiunea Site-ului este de a pune in contact specialistii dintr-un domeniu de nisa, acela al serviciilor familiale si casnice, respectiv din urmatoarele domenii: menaj, ingrijire copii, ingrijire persoane in varsta, meditatii etc.

Site-ul este o platforma de conectare, Care Guide nerealizand niciun fel de actiuni de intermediere, recrutare sau angajare in sens comercial sau civil, neavand atributii si neasumandu-si roluri de recrutare a personalului.

Utilizatorii nostri au doua optiuni, fie sa isi creeze un cont de tip “Beneficiar” (“Beneficiar”), fie un cont de tipul “Prestator” (“Prestator”).

A)    Functionarea Platformei pentru Prestatori. Drepturi si obligatii ale Prestatorilor

 1. Prestatorii sunt cei specializati in oferirea serviciilor familiale intr-un domeniu aparte (instalatii electrice, menaj etc.) si au la dispozitie, gratuit, posibilitatea de a-si crea un profil personalizat in care sa includa toate informatiile pe care le considera relevante experientei lor de specialitate. Prestatorul isi va crea un profil prin apasare butonului "cont nou" si introducerea urmatoarelor date personale: nume, prenume, email, data nasterii, sexul, orasul de domiciliu, numarul de telefon, precum si a unei descrieri personale. Pentru vizitatorii Site-ului informatiile care vor fi vizibile tuturor celor care acceseaza site-ul vor fi doar numele, prenumele, locatia (orasul) in care isi pot desfasura activitatea, varsta, precum si anii de experienta in domeniul in care isi ofera serviciile. Pentru utilizatorii care isi creaza un cont de Beneficiar vor deveni vizibile si informatii precum datele de contact al Prestatorului (de exemplu, numarul de telefon si adresa de e-mail, insa numai in conditiile in care Prestatorul accepta sa le furnizeze unui client). Numele de Utilizator ales nu trebuie sa fie un domeniu web, un numar de telefon sau alte cuvinte care pot fi interpretate ca fiind date de contact direct. Recomandam alegerea unui nume de utilizator cat mai sugestiv, corespunzator realitatii si care sa ofere incredere Beneficiarilor pentru realizarea colaborarilor. Sunt interzise numele de Utilizatori cu formulari discriminatorii, obscene, vulgare.
 1. Profilul creat de Prestator poate include o fotografie a acestuia, nume, prenume, varsta, sexul, Adresa e-mail, orasul in care locuieste/in care doreste sa-si desfasoare activitatea, experienta profesionala, studiile, specializarile si o scurta descriere a biografiei sale si a serviciilor pe care le poate oferi. Prin oferirea acestor informatii cu caracter personal, Prestatorul declara ca intelege si ca accepta ca aceste date vor fi vizibile Administratorilor Site-ului, precum si Utilizatorilor Site-ului si ca aceste date vor fi salvate pe serverul ce gazduieste activitatea Site-ului gazduite de un tert, HostVision, cu data center-uri/servere la Cluj.
 1. Prin crearea profilului de Prestator, toti Utilizatorii accepta, in mod implicit, ca informatiile dezvaluite pe acest site sa fie accesate atat de Utilizatori, cat si de Beneficiari. Prestatorii declara ca au o varsta peste 18 ani, au capacitate deplina de exercitiu din punct de vedere juridic  sau, in cazul unei persoane juridice, reprezinta o societate inregistrata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii sai sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul sau legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Site-ului. De asemenea, Prestatorii declara ca nici ei, nici rudele lor apropiate nu au fost condamnate pentru nicio infractiune, fie ea impotriva patrimoniului persoanelor, fie impotriva vietii, sanatatii, libertatii sexuale sau integritatii fizice a persoanelor si sunt intr-o stare de sanatate deplina, atat fizica, cat si psihica. Totodata, Prestatorii declara ca inteleg si accepta ca Site-ul este doar o platforma de comunicare si conectare, Care Guide negarantandu-le acestora, in niciun fel, faptul ca vor fi contactati de Beneficiari, ca le vor fi solicitate serviciile sau ca acestea vor fi remunerate in vreun fel. Prestatorii trebuie sa aiba dreptul de a munci in mod legal pe teritoriul Romaniei, fie ca sunt cetateni romani sau straini si sa plateasca taxele si impozitele aferente veniturilor incasate.
 1. Prestatorii au obligatia de a-si crea profile exclusiv in limba romana si trebuie sa se abtina de la folosirea unui limbaj sau incarcarea de continut web (Link-uri, imagini, texte, grafice etc.) care ar putea fi considerate, conform normelor morale general acceptate, ca avand un caracter licentios, obscen, jignitor, discriminatoriu sau explicit sexual, de la folosirea de Link-uri, imagini si/sau continut web care ar putea incalca drepturile de proprietate intelectuala a unor terti si care ar putea dauna imaginii Carefamily.ro precum si de la inducerea in eroare a Beneficiarilor cu privire la aspecte legate de identitatea sau biografia lor, atat pe parcursul comunicarii online, prin intermediul Chat-ului, cat si offline.
 1. Prestatorii declara ca inteleg si accepta faptul ca Beneficiarii pot posta public si in legatura cu profilul Prestatorului vizat recenzii si opinii despre interactiunea cu respectivul Prestator. De asemenea, Prestatorii sunt de acord cu faptul ca Site-ul nu va cenzura si nu va elimina aceste recenzii decat in cazul in care ar fi ilegale sau nu ar indeplinii conditiile prevazute de prezentul acord. Este interzisa stergerea contului de Prestator si crearea unui cont nou in vederea evitarii recenziilor Beneficiarilor. Autorul unei recenzii poate oricand solicita eliminarea respectivei recenzii, la fel si Prestatorul, daca poate dovedi ca respectiva recenzie nu priveste o interactiune reala a Beneficiarului cu el.
 1. Prestatorii declara ca inteleg ca nu au obligatia furnizarii informatiilor cuprinse in formularul de inregistrare pe site, dar ca au obligatia ca toate informatiile introduse pe platforma sa fie adevarate si sa corespunda realitatii din punct de vedere juridic. Prestatorii inteleg ca au dreptul la un singur profil de Prestator pe Site-ul nostru, neputand ca aceeasi persoana sa aiba mai multe profiluri. Care Guide isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
 1. Prestatorii declara ca inteleg ca informatiile din profilul creat trebuie sa corespunda personalitatii lor reale si nu trebuie sa aduca atingere drepturilor unor terte persoane. Ne rezervam dreptul de a nu accepta, a modifica partial sau de a sterge profilurile care nu corespund cu tipurile de servicii cautate de utilizatorii Site-ului si/sau care nu rezolva o nevoie a Beneficiarilor utilizatori ai platformei, profilurile care au un continut care incalca legile sau morala sau cele pe care le consideram ca nu aduc valoare platformei. Profilurile trebuie sa se refere la servicii numai din sfera agreata de administratorii Carefamily.ro, respectiv: menaj, bone, instalatori, electricieni si nu vor fi admise spre publicare profiluri care se vor referi la alte domenii sau servicii, care contin numere de telefon cu suprataxa, Link-uri nesolicitate (spam), publicitate pentru alte Site-uri, un limbaj sau imagini imorale, inadecvate sau explicite.
 1. Pretul sau onorariul prestatiilor Prestatorului sunt stabilite si incasate exclusiv de catre acesta, prin negociere cu Beneficiarul. Raspunderea civila, penala, fiscala sau de orice alta natura pentru serviciile prestate de Prestator ii apartine acestuia, in exclusivitate, Carefamily.ro nerealizand o verificare a identitatii acestora, niciun fel de triere a acestora si niciun fel de verificare a veridicitatii datelor inscrise pe Site, negarantand veridicitatea si acuratetea acestora. Platforma Carefamily.ro nu isi asuma raspunderea pentru nerespectarea legislatiei aplicabile in orice domeniu de catre Prestator si nu poate fi tras la raspundere, in niciun caz, pentru aceasta.
 1. Crearea unui profil de Prestator nu garanteaza existenta acestui profil pe viitor, el trebuie aprobat de administratorul site-ului pentru a lua fiinta. In cazul in care acesta contine informatii sau imagini neconforme cu realitatea, imorale, ilegale sau care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte categorii de drepturi ale unor terti, administratorul site-ului nu va aproba inregistrarea profilului Prestatorului. De asemenea, in cazul in care vor fi raportate, de catre Beneficiari sau alti utilizatori, neregularitati dovedite referitoare la profilul, identitatea sau activitatea Prestatorului, Administratorul este indreptatit (dar nu obligat) sa stearga profilul Prestatorului, cu notificarea concomitenta a acestuia prin adresa de e-mail introdusa pe site.
 1. Realizarea colaborarilor. Colaborarile vor fi initiate fie prin abordarea Prestatorului de catre Beneficiar prin intermediul sistemului de mesagerie interna (“Chat”), fie prin contactarea directa prin telefonul sau e-mail-ul Prestatorului afisate pe Site. Conditiile de colaborare, inclusiv remuneratia, sunt la latitudinea exclusiva a Beneficiarilor si Prestatorilor[SS1] .

B)    Functionarea platformei pentru Beneficiari. Drepturi si Obligatii ale Beneficiarilor

 1. Beneficiarii au posibilitatea sa achizioneze un abonament care sa le permita sa vizioneze toate informatiile introduse de catre Prestatori pe Site si sa comunice cu acestia prin intermediul mesageriei de tip “chat” interna. Inregistrarea pe Site se realizeaza prin apasare butonului "cont nou", introducerea urmatoarelor date personale: nume, prenume, email, sexul, data nasterii, localitatea de domiciliu si introducerea unei parole la alegere. Aceasta parola este personala si netransmisibila si poate fi recuperata doar prin intermediului adresei de e-mail introdusa in sistem. In primele luni de functionare Care Guide S.R.L va oferi servicii gratuite Beneficiarilor, rezervandu-si dreptul de a introduce sistem de plata de tip abonament in orice moment de la lansarea site-ului.
 1. In cazul in care intampinati probleme in relatia cu Prestatorul, fie in legatura cu calitatea sau conformitatea serviciilor prestate de acesta, fie de alta natura, incercati intotdeauna sa o rezolvati impreuna cu Prestatorul, Site-ul nu intervine nicicum in relatiile de colaborare dintre Prestatori si Beneficiari. In cazul in care colaborarea a fost o experienta negativa, va rugam sa ne comunicati acest aspect folosind formularul de contact, insa acest lucru se va reflecta doar in rating-ul Prestatorului de pe acest Site.
 1. Beneficiarii si Prestatorii isi vor rezolva singuri potentialele divergente cu privire la realizarea/livrarea corecta a lucrarilor sau serviciilor contractate.

Capitolul II. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor

 1. Pentru crearea unui cont de utilizator Carefamily.ro este necesară o adresa de email validă. Atat Beneficiarii, cat si Prestatorii trebui să introducă un număr de telefon mobil din reăelele Orange, Vodafone sau Telekom. Utilizatorii declara ca sunt detinatorii adresei de e-mail introduse in formularul de înregistrare si a numarului de telefon introdus în respectivul formular. Totodata, Utilizatorul este obligat sa se asigure ca datele de contact furnizate sunt la zi si sunt valabile.
 2. Numele cu care v-ati inregistrat, contul de Utilizator si parola aferenta contului au caracter individual, confidential si netransmisibil. Dvs. raspundeti in mod exclusiv pentru utilizarea contului dvs. de Utilizator si in acest sens va obligati sa utilizati personal contul dvs. si sa nu transferati, cesionati, vindeti, imprumutati sau sa transmiti in orice alt mod contul dvs. de Utilizator si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Utilizatorii sunt obligati sa anunte Administratorii Site-ului in czul in care suspecteaza o utilizare neautorizata a conturilor lor sau o spargere a parolei aferente contului respectiv.
 3. Acceptarea termenilor si conditiilor se face odata cu inregistrarea utilizatorilor pe Site, prin apasarea butonului: X. pentru inregistrarea clasica, Login cu Facebook pentru inregistrarea cu contul Facebook sau Login cu Google Plus pentru inregistrarea cu contul Google Plus.  Utilizarea Site-ului Carefamily.ro implica acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii. Prin Utilizator se intelege orice persoana inregistrata pe Site (care detine un cont de utilizator, fie Prestator sau Beneficiar).
 4. Daca alegeti sa va inregistrati printr-un cont preexistent (de exemplu de Facebook sau Google Plus) sau sa va conectati ulterior contul de Utilizator Carefamily.ro cu un cont de social media,  informatiile dumneavoastra personale prezente pe profilurile de pe aceste conturi vor fi folosite petru a va crea contul pe Site (de exemplu nume, prenume, adresa de e-mail, sex etc.) Practic, prin conectarea cu contul de social media, ne permiteti accesul la toate informatiile prezente pe acel cont, informatii care pot depinde de setarile de confidentialitate ale respectivului serviciu de social media. Site-ul va putea permite si alte tipuri de interactiuni suplimentare prin intermediul retelelor de socializare, permitandu-va sa “dati like” sau sa distribuiti postari ce apartin continutului Site-ului pe respectiva retea de socializare. In cazul in care apasati butonul “like” sau de “share” sau sa distribuiti in alt fel informatii de pe Site-ul nostru pe un site, platforma etc. terte, acele informatii pot fi postate in mod public, iar site-ul tert va putea accesa informatii despre dvs. si despre folosirea Site-ului nostru de catre dvs., si reciproca (noi vom putea accesa informatii despre dvs. de pe site-ul tert). Aceste functii pot include adresa dvs. de IP, ce pagini vizitati pe Site-ul nostru si poate seta o cookie in acest sens. Interactiunile dvs. cu terte parti printr-o retea de socializare sau alte asemenea canale sunt reglementate de politicile de confidentialitate aferente acestora.
 5. Utilizatorii declara ca au dreptul sa foloseasca respectivul cont de social media in scopul utilizarii Site-ului si ca nu incalca prevederi din termenii si conditiile acestora, fara a antrena vreo obligatie din partea Carefamily.ro, nici de ordin pecuniar, nici alte limitari ce ar putea fi impuse de retelele de socializare respective. Totodata, utilizatorii declara ca inteleg si ca accepta faptul ca relatiile cu retelele de socializare sunt guvernate doar de acordurile incheiate de ei cu acestea. Daca stergeti un cont de pe o retea de socializare, contul aferent conexiunii pe Site cu contul respectiv va fi si acesta, in mod automat, sters. Puteti oricand solicita dezactivarea inregistrarii pe Site cu contul de pe reteaua de socializare.
 6. Atat utilizatorii, cat si Carefamily.ro au obligatia de a pastra confidentialitatea interactiunilor lor ocazionate de acest Site. Cu toate acestea, Utilizatorii declara ca inteleg si ca accepta ca sunt situatii in care Administratorii Site-ului vor putea fi obligati, in mod legal, de organe sau institutii ale statului, sa dezvaluie informatii care ar putea fi considerate confidentiale despre Utilizatorii sai, daca aceasta cerere este justificata, din punct de vedere legal si/sau in vederea protejarii drepturilor unei terte persoane sau pentru a preveni sau a intrerupe orice activitate ce ar putea avea un caracter ilegal, fraudulos, imoral sau neetic.Vom putea, in acest caz, sa utilizam modalitati de identificare a Utilizatorilor Carefamily.ro  in cooperare cu terte parti.
 7. Prestatorul este de acord ca datele completate in cadrul profilului sau la sectiunea anunturi sa apara pe Site, fiind vizibile tuturor vizitatorilor care dau click pe butonul Cauta furnizori.
 8. Prin acceptarea “Termenilor si conditiilor” va dati acordul expres pentru colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal (inclusiv datele personale avand functie de identificare, daca ati furnizat aceste date) si pentru transferul lor in orice stat membru UE, acolo unde este/poate fi hostat Site-ul. Colectarea si prelucrarea datelor va fi realizata in acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecăia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ăi libera circulaăie a acestor date.
 9. Toti Utilizatorii au obligatia respectarii in totalitate a Termenilor si conditiilor, astfel cum au fost formulati, precum si a dispozitiilor legale incidente si, in general, a legislatiei. La orice moment dat, un utilizator nemultumit de continutul termenilor si conditiilor poate cere stergerea contului Carefamily.ro. Cu toate acestea, efectele acceptarii termenilor si conditilor se pot prelungi in timp, chiar si dupa stergerea contului, in functie de actiunile pe care utilizatorul le-a intreprins pe Site in calitate de Prestator si/sau Beneficiar.
 10. Utilizatorii care doresc sa creeze un cont de Prestator au obligatia de a-si crea acest cont doar in nume propriu. Utilizatorii care doresc sa devina Beneficiari au obligatia sa caute Prestatori doar in calitate de Beneficiari directi, pentru propriul lor uz, sau pentru uzul copiilor, parintilor, rudelor sale apropiate. Nu este permisa substituirea in calitate de Beneficiar al Site-ului a unei persoane fizice sau juridice care urmareste interese de ordin comercial sau patrimonial, de exemplu a agentilor sau agentiilor de recrutare de forta de munca. Este interzisa postarea publica, trimiterea prin mesaje in cadrul Chat-ului sau prin intermediul adreselor de e-mail solicitate de informatii, date, Link-uri nesolicitate (SPAM) si/sau de mesaje cu caracter promotional, sicanatoriu sau care ar putea avea legatura cu activitatea de phishing.
 11. Utilizatorii declara ca inteleg si ca accepta faptul ca sunt obligati sa nu foloseasca in niciun fel continutul Site-ului sau Site-ul in sine pentru producerea de daune, contraventii sau infractiuni fie reprezentantilor, colaboratorilor, angajatilor, partenerilor, afiliatilor, clientilor, succesorilor legali ai Administratorilor Site-ului, fie oricaror terti.
 12. Utilizatorii inteleg si accepta ca le este interzisa folosirea oricaror metode tehnice si tehnologice de a capata acces la server-ul Site-ului, sau de a-l incarca pe acesta in mod nejustificat cu fisiere supradimensionate si/sau de a interveni in orice fel in functionarea Site-ului sau de a cauza disfunctionalitati ale acestuia. In situatia in care, Administratorii Site-ului descopera utilizarea de virusi, malware, alte metode automate de phishing etc, ne rezervam dreptul de restrictiona accesul la Site corespunzator IP-ului daunator si de a obtine despagubiri pe cale legala.
 13. Drepturile utilizatorilor sunt acelea care rezulta din prezentii termeni si conditii, precum si din dispozitiile legale incidente. Toate drepturile Utilizatorilor vor fi exercitate cu buna credinta.
 14. Prin acceptarea prezentilor Termeni si conditii, Utilizatorii Site-ului declara ca sunt de acord ca, pe viitor, sa apere, sa garanteze si sa despagubeasca Carefamily.ro si partenerii sai in caz de litigii (inclusiv de proprietate intelectuala) in care le-ar putea fi atrasa raspunderea civila sau penala, inclusiv sa acopere cheltuielile de judecata si onorariile avocatiale, in cazul in care respectivele diferende ar putea avea legatura cu: a) materiale sau informatii incarcate, postate, catre care Utilizatorii au creat legaturi pe Site sau b) utilizarea Site-ului cu incalcarea termenilor si conditiilor sau a oricarui act normativ aplicabil. Utilizatorii declara ca vor coopera in vederea realizarii unei aparari comune in astfel de situatii. De asemenea, Utilizatorii sunt de acord sa ca Site-ul Carefamily.ro si parteneri sai nu vor fi tinuti raspunzatori de orice pretentiiale unor terti ce ar putea izvori din folosirea informatiilor sau a continutului de pe Site postate de catre Utilizatori.  
 15. Modificarea Termenilor si conditiilor se poate dispune in mod unilateral de catre Administratorul Site-ului Carefamily.ro. Modificarea termenilor si conditiilor va fi notificata prin anunt pe site timp de 10 zile calendaristice de la data modificarii si prin e-mail utilizatorilor inregistrati cu o adresa de e-mail valabila. Continuarea navigarii pe site reprezinta acceptul utilizatorilor cu privire la modificarile aduse termenilor si conditiilor. Utilizatorii nemultumiti de modificari pot solicita stergerea contului Carefamily.ro.
 16. Utilizatorii declara ca inteleg si accepta ca nicio informatie existenta pe Site nu reprezinta si nu poate fi considerata ca o oferta de prestari servicii sau de livrare de bunuri din partea Administratorilor Site-ului. Site-ul este o platforma independenta, functioneaza liber, iar misiunea sa este una stricta de networking, de comunicare, si nu una de intermediere de servicii. Administratorul Site-ului nu se implica in niciun mod in interactiunile dintre Utilizatori, cu exceptia situatiilor in care se raporteaza o incalcare a prevederilor prezentei si/sau a dispozitiilor legale, si nu ofera nicio garantie privind acestea.
 17. Folosirea Site-ului in scopuri comerciale, inclusiv, dar fara a se limita la recrutarea de personal de catre eventualii angajatori sau pentru oferte de servicii postate de catre persoane juridice este posibila numai cu acordul prealabil scris al reprezentantului legal al Care Guide S.R.L.
 18. Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivând din utilizarea lor.

Capitolul III. Drepturile si obligatiile Carefamily.ro

 1. Drepturile si obligatiile  Carefamily.ro deriva din prezentul document precum si din dispozitiile legale aplicabile.
 2. Carefamily.ro se angajeaza sa respecte legislatia aplicabila in desfasurarea activitatii sale si sa respecte Utilizatorilor drepturile aferente abonamentelor contractate, pe perioada de valabilitate a acestora, cu exceptia situatiilor de forta majora sau de caz fortuit, conform legii.
 3. Cu toate acestea, Carefamily.ro poate sista accesul utilizatorilor pe Site, poate sterge contul de Utilizator, sau poate limita drepturile acestora, chiar cele derivand din abonamente platite daca sunt incalcate prevederile prezentului document sau prevederile legislatiei in vigoare, fara obligatia de a restitui nicio suma platita cu titlu de abonament. In general, platile realizate nu pot fi returnate, sub niciun pretext.
 4. De asemenea, Carefamily.ro nu raspunde de problemele aparute in derularea relatiilor dintre Prestatori si Beneficiari cauzate de defectiuni tehnice ale Site-ului, Site-ul neputand garanta o functionare constanta si neintrerupta si fara niciun fel de erori. Care Guide S.R.L. nu poate fi  tinut responsabil pentru nefunctionarea temporara, integrala sau partiala, a Site-ului, din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe sau indirecte suferite de Utilizatori din aceasta cauza.
 5. Orice activitate desfasurata de Utilizatori pe site-ul Carefamily.ro este realizata pe proprie raspundere, Carefamily.ro, reprezentantii, angajatii sau colaboratorii acestuia neputand fi tinuti raspunzatori in nicio situatie. Prestarea serviciilor sau realizarea lucrarilor de catre Prestator, precum si comunicarea intre utilizatori prin Chat produc efecte exclusiv intre Prestatori si Beneficiari, Carefamily.ro, reprezentantii angajatii si colaboratorii acestuia nefiind raspunzatori pentru niciun efect negativ care poate rezulta din aceste activitati.
 6. Totodata, Carefamily.ro nu raspunde pentru: identitatea utilizatorilor si experienta profesionala a utilizatorilor, calitatea serviciilor prestate, timpul de livrare, pretul solicitat si plata acestuia, legalitatea serviciilor prestate si existenta avizelor, autorizatiilor, licentelor sau certificarilor necesare pentru a fi prestate si in general pentru niciun aspect referitor la relatia Prestator-Beneficiar. In nicio situatie Administratorul Site-ului nu va raspunde pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Utilizator, din imposibilitatea utilizarii Site-ului sau serviciilor oferite de catre Prestatori sau din interpretarea gresita a continutului Site-ului.
 7. In acest sens, Utilizatorii sunt de acord ca prin acceptarea prezentului document sa exonereze Carefamily.ro, reprezentantii, angajatii si colaboratorii acestuia de orice raspundere juridica si sa nu aiba in acest sens nicio pretentie pecuniara sau nepecuniara fata de acestia ca urmare a utilizarii platformei  de comunicare Carefamily.ro si a serviciilor contractate datorita acesteia.
 8. Potrivit legislatiei in vigoare, Carefamily.ro sunt obligati sa  informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile asupra carora planeaza o suspiciune de ilegalitate sau despre informatiile cu aparenta nelegala aduse la cunostinta de Utilizatorii Site-ului sau observate in cadrul activitatii de administrare a Site-ului de catre Administrator.
 9. In nicio situatie nu vor fi tinuti responsabili Carefamily.ro, parteneri, colaboratori, afiliati, reprezentantii sai legali, angajati, mandatari ai sai etc. pentru prejudicii de orice fel, pentru orice temei juridic, izvorate din sau in legatura cu folosirea sau imposibilitatea de a folosi Site-ul si orice alte site-uri conexe, orice parte a continutului de pe Site, inclusiv, dar fara a se limita la daune directe, indirecte, moratorii, cominatorii, morale, materiale – damnunm emergens, beneficiu nerealizat (lucrum cessans) si orice alt fel de daune cauzate din culpa, neglijenta, neexecutare contractuala, chiar daca ar fi putut fi prevazute.

Cap. IV. Autorizari si drepturi de autor

 1. Prin informatiile introduse pe Site pentru crearea profilului, Prestatorul garanteaza ca are dreptul din punct de vedere legal (inclusiv in ceea ce priveste drepturile de autor) sa foloseasca acest continut si ca acest continut ii apartine. El este direct raspunzator in cazul in care, prin informatiile, imaginile, comportamentul, cuvintele, link-urile catre alte site-uri postate etc, aduce atingere, in orice fel, drepturilor oricarei terte persoane fizice si/sau juridice.
 2. Continutul de pe Site-ul Carefamily.ro este bazat pe continutul generat de Utilizatori. Carefamily.ro nu isi asuma raspunderea si nu verifica materialele create/uploadate de catre utilizatori cu privire la incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau alte drepturi. Daca suspectati o incalcare a dreptului de autor sau a oricaror alte drepturi va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact (impreuna cu dovada de incalcare a dreptului). Daca incalcarea este reala, continutul afisat va fi sters.
 3. Continut Site-ului incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, software, grafica web, add-ons, precum si orice alte date si aplicatii, cu exceptia continutului generat de Utilizatori, sunt proprietatea Care Guide S.R.L. sau a colaboratorilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca profilurile create precum si continutul creat/uploadat de ei (texte, imagini, video) si alte materiale pot fi folosite de Carefamily.ro fara niciun cost pentru scopuri de marketing in vederea promovarii platformei sau in scopuri statistice. Preluarea oricaror informatii, date, imagini etc. de pe Site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, fara acordul scris prealabil al Care Guide S.R.L. este strict interzisa si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.
 4. Carefamily.ro poate transmite catre anumiti colaboratori, companii din grup, afiliate, filiale etc. informatii care apartine Site-ului, inclusiv datele personale colectate de la Utilizatori. De asemenea, aceste date ar putea fi transferate catre terti in cazul unei fuziuni, divizari, achizitii, cesiuni de parti sociale, reorganizari sau vanzari de active sau in cazul falimentului. In oricare dintre aceste situatii, veti fi anuntati prin e-mail si printr-un anunt postat pe Site in cazul in care s-ar schimba titlularul bazelor de date care includ si datele dvs. personale si vi se vor comunica optiunile pe care le veti avea in fiecare situatie in parte.
 5. Utilizatorul declara ca accepta ca Care Guide S.R.L.va putea cesiona oricând către un terț drepturile și obligațiile izvorâte din prezentele termeni si conditii, inclusiv prin cesionarea către un terț a contractului (acordului) si  consimte anticipat la această cesiune, conform art. 1315 și următoarele din Codul Civil. Pentru evitarea oricarui dubiu, Utilizatorii Site-ului declara ca inteleg consimt anticipat la substituirea Care Guide S.R.L. cu un terț în raporturile născute între acesta și Utilizatori în temeiul Termenilor si Conditiilor Site-ului Carefamily.ro.
 6. Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri (“Link-uri”) postate de catre Aministratori sau de catre Utilizatori in scop de marketing  sau in alte scopuri functionale catre alte website-uri sau pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termenii si conditiile de utilizare corespunzatoare acestora, Site-ul neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri sau cu privire la orice alte Link-uri succesive din respectivele site-uri catre alte website-uri si/sau pagini web. Accesarea si/sau folosirea acelor website-uri se realizeaza exclusiv pe propria raspundere a Utilizatorilor, Carefamily.ro neputand controla si neacordand nicio garantie referitoare la continutul website-urilor sau paginilor web terte.

Cap. V. Alte clauze

 1.  Prezentul document este supus legii romane si se completeaza cu dispozitiile legale incidente.
 2.  Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila si daca acest lucru nu este posibil, va fi dedus judecatii instantelor competente din Bucuresti, Romania.
 3.  Utilizatorii vor citi si accepta, de asemenea, si Politica de Confidentialitate.
 4.  Dacă aveăi nelămuriri cu privire la conăinutul prezentului acord, obligaăiile prevazute de acesta sau orice alte întrebari referitoare la activitatea Site-ului, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail contact@carefamily.ro.

Tu vrei să muncești nu să cauți joburi, știm.

Fie ca vrei să-ți mărești veniturile sau să schimbi activitatea curentă, CareFamily e gândit să te ajute. Setează ce servicii oferi, care ți-e disponibilitatea sau ce tarif orar dorești. Găsește clienții doriți și negociază direct cu ei.


Navigare


Urmăreşte CAREFAMILY şi pe

CareFamily Login