Orice detaliu e important!

Completează-ți profilul cu date reale, scrise corect, pentru ca beneficiarii în căutare de servicii să vadă clar informațiile anunțurilor tale. Introdu recomandări care să poată fi verificate pentru a te poziționa mereu pe primele locuri în căutările de anunțuri. îți recomandăm să încarci și CV-ul tău sau alte documente care atestă specializarea ta.

Familiile te vor angaja direct

După ce ți-ai completat profilul poți fi contactat(ă) de potențiali clienți pentru a le oferi servicii pentru familie sau casă. înainte de accepta o colaborare poți negocia termenii în sistemul de mesagerie securizat. Beneficiarii platformei sunt cei care te vor angaja, fără implicarea CareFamily.

Accesul la platforma CareFamily este gratuit!

După ce ai stabilit cu beneficiarul serviciile oferite, tariful, disponibilitatea ta și alte condiții vei intra într-o relație de colaborare cu acesta. El te va plăti direct pentru serviciile oferite de tine, fară implicarea CareFamily.

Încearcă sa obţii o evaluare cât mai bună!

După colaborarea ta cu beneficiarul, acesta îți poate acorda o notă de evaluare. Este în interesul tău să primești o evaluare cât mai bună oferind calitate ridicată în servicii. Un scor mare te va ajuta în viitor să găsești mult mai ușor clienți pentru a le oferi servicii, fiindcă profilul tău va fi prioritizat în lista de anunțuri publicate pe platformă.

Infromațiile tale sunt în siguranță

Completează-ți profilul pe site pentru a putea primi oferte de servicii și pentru a găsi ușor furnizori pentru casa sau familia ta. Informațiile tale nu sunt oferite public decât furnizorului pe care-l angajezi.

Angajezi direct furnizorii de servicii!

Înainte să angajezi un furnizor poți negocia termenii colaborării în sistemul de mesagerie securizat. Angajarea furnizorilor de servicii se va face direct de către tine, fără implicarea CareFamily.

Plătești direct furnizorii de servicii!

Accesul la platforma CareFamily este momentan gratuit. După ce ai angajat un furnizor, vei intra într-o relație de colaborare cu acesta, fără intermediari. Plata furnizorului se va face direct de către tine, fără implicarea CareFamily.

Ajută comunitatea acordând o notă de evaluare!

După ce vei primi servicii de la un furnizor te rugăm să îi acorzi o notă de evaluare. Ceilalți membri din comunitatea CareFamily se bazează pe notele de evaluări pentru a gasi un furnizori de încredere.

Recomandările fac diferența

Adăugând recomandări de la joburi trecute găsești mult mai rapid clienți. Noi le verificăm și primești statutul de utilizator cu recomandări verificate, astfel anunțurile tale apar primele in căutări.

Caută recomandări verificate

Știm că încrederea e partea grea atunci când vrei să primești servicii la tine acasă. De aceea, verificăm și validăm recomandările anterioare ale furnizorilor, acordându-le statutul de profil cu recomandări verificate ca tu să ai mai multă încredere atunci când intri într-o relație de colaborare cu ei.

CareFamily e disponibil gratuit,
pe smartphone, laptop sau tabletă.


Navigare


Urmăreşte CAREFAMILY şi pe

CareFamily Login