Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CAREFAMILY.RO

Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor dateși ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, CARE GUIDE S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat prin intermediul prezentului site, în urmatoarele scopuri: reclamă și marketing, transmitere newsletter și alte comunicări pe e-mail, precum și pentru a putea factura serviciile contractate de dvs., datele cu caracter special fiind utilizate exclusiv în scopul desfasurarii activitatii proprii curente de gestiune economico-financiara si administrativa. Vă asigurăm ca datele dvs. personale vor fi administrate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și nu vor fi înstrăinate sau divulgate niciunui terț, cu exceptia Utilizatorilor site-ului, conform Termenilor si conditiilor, fara acordul dvs. și că, în acest sens, CARE GUIDE S.R.L. poate transmite partenerilor săi date personale numai sub forma de statistici.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal, furnizate prin prezentul contract:

 DA     NU

Doriți să primiți informații despre serviciile, evenimentele etc. oferite sau organizate de Care Guide S.R.L. prin e-mail?

DA     NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor, insa in acest caz nu va vom mai putea furniza serviciile oferite de site.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere prin e-mail la adresa: contact@carefamily.ro, cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul nostru, în atenția lui Grosu Raluca. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Tu vrei să muncești nu să cauți joburi, știm.

Fie ca vrei să-ți mărești veniturile sau să schimbi activitatea curentă, CareFamily e gândit să te ajute. Setează ce servicii oferi, care ți-e disponibilitatea sau ce tarif orar dorești. Găsește clienții doriți și negociază direct cu ei.


Navigare


Urmăreşte CAREFAMILY şi pe

CareFamily Login